Managementteam ThermoSmart

Hans Kouwenhoven

Hans Kouwenhoven

CEO

Hans heeft ruim 15 jaar ervaring in verschillende managementfuncties. Zijn streven is teams te bouwen die gebruiksvriendelijke en mooie concepten ontwikkelen. Hans is de bedenker van concept en heeft ThermoSmart in december 2010 opgericht.

Niels Mathlener

Niels Mathlener

CMO

Niels heeft jarenlange (internationale) ervaring in de marketing en sales van retailproducten waaronder consumentenelektronica binnen de categorie ‘InternetofThings’.

Elmar Jongerius

Elmar Jongerius

CTO

Elmar heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van elektronica. Hij draagt zorg voor de levering van hoogwaardige elektronische apparatuur, waar zijn klanten trots op kunnen zijn.

Kodjo Kouwenhoven

Kodjo Kouwenhoven

CDO

Kodjo heeft ruim 15 jaar ervaring als designer en vormgever bij onder andere ATAG verwarming. Zijn doelstelling is eenvoudige en intuïtieve ontwerpen te maken, die mensen laten glimlachen.

David Durman

David Durman

CIO

David heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van software. Het is zijn passie om toegankelijke en schaalbare platforms te creëren voor een naadloze bediening met meerdere gebruikers, verschillende apparaten en diverse applicaties tegelijkertijd.